Hvordan rengører Ecobot?

Ecobot er dybest set en selvkørende gulvvaskemaskine – den udlægger vand/rengøringsmiddel på gulvet, vasker gulvet med enten børster eller skurepads og suger derefter vandet op, så gulvet efterlades rent og tørt. Ecobot kan også bruges til at tørmoppe blanke/glatte gulve.

Kan Ecobot bringes til en ny lokation og automatisk begynde at rengøre?

Det enkle svar er nej. Før Ecobot kan begynde at gøre rent, er der to trin påkrævet:

Første trin er at oprette et kort over lokationen, og det andet trin er at oprette rengøringsplaner. Begge trin kan opnås indenfor få minutter.

Hvordan laves Ecobot kort og rengøringsplaner?

Kortene kan nemt oprettes inden for få minutter ved at køre/flytte Ecobot rundt i det nye område, hvilket giver LiDAR-sensorerne mulighed for at bygge et CAD-diagram som kortet.
Rengøringsplanereme kan oprettes ved to simple metoder:

  1. Lær og følg – Det jeg gør, gør maskinen.
  2. Auto-Cover – marker en firkant, og Ecobot beregner selv rengøringsplanen.

Kan Ecobot registrere forhindringer, bevægelige mennesker og endda glas?

Ja, bygget med de nyeste sensorer (2D & 3D LiDAR’er, 3D-kameraer og ultralyd), har Ecobot nogle af de førende sikkerhedssystemer til at sikre sin markedsledende rekord med nul sikkerhedshændelser på verdensplan.

Er der genstande, som Ecobot ikke kan opdage?

Ecobot er blevet strengt testet til at undgå små genstande op til 8 cm i højden, selv i dynamiske miljøer. For alt der er mindre og kortere, forhindrer de berøringsfølsomme”Kofangere”, Ecobot’en i at fortsætte. hvis de bliver aktiveret. Gaussian bestræber sig på konstant at implementere de nyeste teknologier for forstå at skubbe at grænserne.

Hvor tæt kan den komme på kanten af væggen?

Ecobots unikke off-center, frontmonterede børstehoved gør det muligt for Ecobot at nå helt op til 5 cm fra væggene, men af sikkerhedsmæssige årsager anbefaler vi ikke noget under tættere end 10 cm på væggen.

Hvad sker der, hvis robotten stopper halvvejs?

Hvis Ecobot stopper på sin vej i mere end 30 sekunder, sender den en SMS for at give brugeren besked om at hjælpe den. Robotten sender også en rengøringsrapport ved afslutningen af hver rengøringsopgave, som bl.a viser de områder, der evt. ikke er rengjort.

Hvordan er vedligeholdelsen Ecobot´s robotter?

Vi tilbyder forskellige vedligeholdelsespakker, der bl.a kan inkludere kvartalsvis diagnostik på stedet samt fjernovervågning og support 24/7. Den daglige vedligeholdelse, som påfyldning, opladning og rengøring svarer til den nuværende praksis, der kræves med traditionelle gulvvaskemaskiner.

Er det muligt at lease Ecobot?

Ja, det er både muligt at købe, lease og leje din Ecobot. Vi tilbyder fordelagtige leasingaftaler fra 24 til 60 måneder.

Er Ecobots berettiget til nogen tilskud?

Indtil videre er vi ikkebekendt med tilskud i Danmark, men i Singapore er Ecobot en forhåndsgodkendt NEA PSG Grant Solution, og tilskuddet er op til 50 % af omkostningerne. Over 95 % af Gaussains kunder har opnået det fulde tilskud.

For mere information kan du se nedenstående https://www.nea.gov.sg/industry-transformation-map/productivity-solutions-grant-(psg)

Vil du se Ecobot i aktion?

Har du flere spørgsmål om Ecobot, eller vil du se en Ecobot i aktion, er du velkommen udfylde dine oplysninger på kontaktsiden, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Kontakt os